luni, 16 noiembrie 2009

Comisia de gestionare a proiectului

1. Responsabil de proiect - prof. ing. Zaharescu Magdalena;
2. Responsabil formare profesională - prof .ing. Georgescu Iulia Cezarina;
3. Responsabil financiar - ec. Moldoveanu Corina;
4. Responsabil evaluare și certificare – prof. Nica Ion (Director);
5. Responsabil diseminare și baza de date Leopass – prof. Crețu Cristiana

5 comentarii:

iulia spunea...

Cu toate ca un nou proiect Leonardo atat pentru scoala cat si pentru responsabilul de proiect ar putea fi considerat ca intrat rutina (avand in vedere numarul mare de proiecte derulate pana in prezent), consider ca este necesar indemnul de MULT SUCCES avand in vedere volumul imens de munca si mai ales provocarile ce pot aparea pe parcursul derularii. Adresez de asemenea indemnul pentru toti membrii comisiilor (de gestionare si selectie)de a-si uni fortele pentru ducerea la bun sfarsit si cu succesul cu care ne-am obisnuit si a acestui proiect.
Pentru participanti - elevi: MERITA INCERCAT.
prof. Iulia Georgescu

Magdalena Zaharescu spunea...

Iulia, bine ai venit pe blog si iti multumesc pentru sustinere!Stiu ca vei contribui ca inttodeauna la succesul proiectului. Sa asteptam....participantii!

Rodica Nedelcu spunea...

Multa sanatate si putere de munca responsabilului de proiect! Cred ca merita orice efort depus pentru realizarea obiectivelor acestuia. Elevilor participanti la selectie le urez mult succes!

Magdalena Zaharescu spunea...

Multumesc pentru urare! Gestionarea proiectului presupune eforturi deosebite, dar meritul va fi al intregii echipe, careia ii multumesc pentru sprijin!

iulia spunea...

Acum ca selectia s-a incheiat urez mult succes participantilor, sper sa inteleaga ca greul de acum incepe ( chiar daca unii considera selectia ca fiind pasul cel mai greu). Cei respinsi sper sa considere aceasta incercare ca o experienta - cu parere de rau trebuie sa comentez ca unii dintre cei inscrisi s-au prezentat doar sa vada cum decurge o selectie si sper din tot sufletul sa inteleaga ca a depins numai de ei faptul ca nu au fost selectati . Este important de adaugat ca departajarea s-a facut foarte exact pe baza criteriilor cunoscute- au fost elevi care au impresionat numai pe anumite criterii. Elevii admisi au acumulat puncte importante la toate criteriile impuse de selectie.

Participantii